Nike llança les *LunarEclipse+

0
104

Nike llança al mercat les noves sabatilles *LunarEclipse+ dissenyades per obtenir un caminar còmode, suau i un excel·lent amortiment. Gràcies a la tecnologia *Dynamic *Support, les *LunarEclipse+ s\’adapten a les necessitats de cada *runner en totes les fases de la carrera, mentre que mitjançant el sistema *Lunarlon s\’obté un amortiment més suau i una major llibertat de moviment. A més, en la part superior del calçat no existeixen costures i la tecnologia *Flywire assegura un confort intern mitjançant un suport tan lleuger com a resistent. Les *LunarEclipse+ compten amb una sèrie de detalls que les converteixen en unes sabatilles summament còmodes. Els materials utilitzats generen més flexibilitat i milloren el suport del peu també a través de la sola especialment dissenyada per absorbir la força de l\’impacte.| El resultat és un calçat ideal per a una àmplia gamma de *runners incloent *pronadores i *supinadores. El model s\’ha dissenyat en una línia per a homes i una per a dones i està preparat per acollir la tecnologia Nike+.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada