III Cursa competitiva de Sant Carles de la Ràpita de 10 km i III Caminada Popular no competitiva de 4 km.

0
76

La Cursa es disputarà sobre un recorregut de 10Km; la caminada de 4km serà no competitiva i la cursa de 10km competitiva, donant dues voltes: una de 4km i l\’altra de 6km, totalment urbans i sobre superfície d’asfalt. El circuit estarà senyalitzat quilòmetre a quilòmetre i obert al trànsit en alguns trams. El temps màxim per les dues curses serà de 1 hora i 30 minuts. Podran participar-hi de forma gratuïta tots aquells que ho desitgin, sense cap distinció de sexe, edat o nacionalitat. | La categoria absoluta per la cursa de 10 Km serà a partir de 16 anys masculina i femenina. Els menors d’edat podran participar sempre que acrediten una autorització dels pares/mares o tutors (entregar a la retirada del pitrall/dorsal). Llocs de sortida i de l\’arribada: Parc del Garbí (Piscina Municipal) Inscripcions gratuites a la web de la cursa: www.fondistesrapitencs.com Al final de la cursa es farà un obsequi d\’una samarreta tècnica, begudes i menjar per a tots els participans.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada