LA MCD TINDRA UN MEDALLISTA DELS EUROPEUS D\’ATLETISME BCN 2010

0
65

Jose Luis Blanco participara a una taula rodona el 13 de Nov a la fira de la marato (MCD) al centre de convencions de PortAventura. i el 14 Nov sera a la linea de sortida al costat del ja confirmat, Martin Fiz. D\’aquesta manera la MCD tindra un medallista i dos atletas de primer nivel internacional a la linea de sortida. La MCD ja supera els 300 inscrits i a falta de 3 mesos es superan tots el pronostics, el que fa que siguem molt optimistes de cara al gran espectacle.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada