A didas llança mitjons específics amb noves tecnologies per a practicar Running

0
61

Adidas no deixa d\’innovar en els seus accessoris buscant sempre poder oferir els millors productes per a la pràctica del teu esport favorit. És molt important sortir a córrer no només amb una bona sabatilla sinó que també amb uns mitjons que s\’adaptin perfectament a les necessitats d\’aquests esports. Aquest model de mitjó està construït amb dues capes reduint així les irritacions i frecs en la peu del corredor. Prevé l\’aparició de butllofes a causa del fregament. Estan modelats anatòmicament perquè s\’adaptin perfectament a la forma del peu. Són molt còmodes perquè aconsegueixen eliminar la humitat rapidamente gràcies a la tecnologia FIL COOLMAX. Incrementen la seva estabilitat gràcies al que vam cridar REINFORCED ARCH SUPPORT i incorporen insercions de malles de ventilació.| A més l\’esportista aconseguirà una major estabilitat gràcies a la tecnologia REINFORCED ARCH SUPPORT. Estan modelats anatòmicament perquè s\’adaptin perfectament a la forma del peu i per a prevenir l\’aparició de butllofes a causa del fregament.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada