COPA DE CLUBS 2010

0
96

El F.C. Barcelona, Segon en Homes i Dones Anna Pinero, Rècord de Catalunya en Perxa amb 4,31 m
Aquest dimarts 3 d’agost, s’ha celebrat la setena edició de la Copa de Clubs RFEA a l\’Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona. El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat subcampió tant a la categoria masculina com a la femenina. Els campions han estat el Platges de Castelló, en homes, i el València Terra i Mar, en dones, que han revalidat els títols. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en la quarta posició en dones i en la setena en homes. L\’ISS-L\’Hospitalet ha estat cinquè en dones i vuitè en homes.| De les actuacions individuals cal destacar la de l’Anna Pinero (AAC) que amb un registre de 4,31 m ha batut el Rècord de Catalunya de salt amb perxa. També podem destacar els registres de Berta Castells (VTiM) en martell amb 66.47 m, Beatriz Pascual (VTiM) que va marcar 21’47”87 als 5.000 m marxa i Igor Bychkov (PdC) que va saltar 5,40 m en perxa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada