Els Europeus d\’atletisme de Barcelona donen el tret de sortida amb una espectacular cerimònia d\’inauguració

0
124

Ja han començat els Campionats d\’Europa d\’Atletisme, que acull aquesta setmana la ciutat de Barcelona. La gran cita esportiva ha quedat inaugurada de forma oficial amb una espectacular combinació de música, llum i aigua a la Font Màgica de Montjuïc. Divuit anys i un dia després, l\’esperit olímpic ha tornat a reviure a la capital catalana, en un acte que ha comptat també amb la tradicional desfilada dels equips que hi prendran part.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada