El TERMCAT amb el 20è Campionat Europeu d\’Atletisme

0
54

Amb motiu de la celebració del 20è Campionat Europeu d’Atletisme a Barcelona, us informem que al web del Centre de Terminologia TERMCAT (www.termcat.cat), centre que vetlla pel desenvolupament i la integració de la terminologia catalana en els sectors especialitzats, podeu consultar un diccionari en línia que us pot resultar d’utilitat: el Diccionari d’atletisme. L’obra recull uns quatre-cents cinquanta termes de l’àmbit de l’atletisme, amb les denominacions i definicions en català i els equivalents en castellà, francès i anglès, i té l’objectiu d’apropar la terminologia d’aquesta disciplina a tots els esportistes i aficionats, i també a tot l’equip de traductors, voluntaris i professionals de la comunicació que s’encarregaran d’informar sobre aquesta important fita de l’esfera esportiva internacional. La terminologia recollida fa referència sobretot a l’espai de competició, les modalitats i les proves de cada modalitat, l’equip requerit, els esportistes, els jutges i l’organització.| Els termes del diccionari també es poden consultar al Diccionari general de l’esport, una obra publicada pel TERMCAT aquest mateix any en paper i en línia, que recull en total prop d’onze mil termes de vuitanta disciplines esportives.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari