El TERMCAT amb el 20è Campionat Europeu d\’Atletisme

0
101

Amb motiu de la celebració del 20è Campionat Europeu d’Atletisme a Barcelona, us informem que al web del Centre de Terminologia TERMCAT (www.termcat.cat), centre que vetlla pel desenvolupament i la integració de la terminologia catalana en els sectors especialitzats, podeu consultar un diccionari en línia que us pot resultar d’utilitat: el Diccionari d’atletisme. L’obra recull uns quatre-cents cinquanta termes de l’àmbit de l’atletisme, amb les denominacions i definicions en català i els equivalents en castellà, francès i anglès, i té l’objectiu d’apropar la terminologia d’aquesta disciplina a tots els esportistes i aficionats, i també a tot l’equip de traductors, voluntaris i professionals de la comunicació que s’encarregaran d’informar sobre aquesta important fita de l’esfera esportiva internacional. La terminologia recollida fa referència sobretot a l’espai de competició, les modalitats i les proves de cada modalitat, l’equip requerit, els esportistes, els jutges i l’organització.| Els termes del diccionari també es poden consultar al Diccionari general de l’esport, una obra publicada pel TERMCAT aquest mateix any en paper i en línia, que recull en total prop d’onze mil termes de vuitanta disciplines esportives.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada