LES TAQUILLES DE L’ESTADI OBREN AQUEST DIVENDRES

0
42

La venda d’entrades pel Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 començarà al migdia d’aquest divendres dia 23 a les taquilles de l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys. L’horari de venda al públic serà de 12:00 a 21:00 fins dimarts 27, quan s’ampliarà de 8:00 a 21:30 fins la conclusió de l’esdeveniment. L’aforament de l’estadi està dividit en quatre zones. El preu d’una entrada per la sessió matinal oscil—la entre els 3 i els 10 euros, mentre que l’entrada per a tot el dia varia entre els 10 i els 150. | També existeix la possibilitat de comprar un abonament de sis dies per seguir tot el campionat, amb un preu que varia entre els 60 i els 600 euros. Existeixen també els abonaments de tres dies. Aquest dissabte també s’obriran uns punts d’atenció al client, als quals es donarà informació general de l’esdeveniment esportiu i també es vendrà el programa oficial del campionat i els llibres d’estadístiques. El punt d’atenció al client situat a l’Hospitality Village estarà operatiu a partir del diumenge 25. Fins aquell dia, els espectadors podran dirigir-se al punt situat tot just davant de la porta 2 de l’estadi, lloc on antigament estava situada la botiga del RCD Espanyol.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari