Marcel Zamora, 5 cops campió de l’Ironman de Niça

0
199

Aquest dijous, Marcel Zamora, cinc cops seguits campió de l\’Ironman de Niça, serà el protagonista absolut del \”Temps d\’aventura\”. El triatleta català (Barcelona, 1978) va tornar a ser el millor d\’una prova infernal capaç d\’atraure gairebé 3.000 competidors. Un equip del programa es va desplaçar a la Costa Blava per ser testimoni d\’excepció del cinquè triomf d’aquest triatleta professional, un dels millors del planeta. Entre els seus èxits hi destaquen 7 Ironmans, dels quals 3 els va guanyar la temporada passada.| A partir d’aquesta setmana, a banda de l’emissió dels dijous al 33, “Temps d’aventura” també es podrà veure per TV3 els dissabtes al migdia. Com sempre, el programa també es podrà veure per Internet a través de la pàgina web www.tempsdaventura.cat. DIES D\’EMISSIÓ A TELEVISIÓ: El dijous 15 de juliol, a les 20.30, al 33 El dissabte 17 de juliol, a les 13.10, a TV3 El dissabte 17 de juliol, a les 19.15, al 33

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada