Beatriz Caspar, Rècord de Catalunya de 2.000 m.obs. amb 7\’08”71

0
155

El passat diumenge 4 de juliol, es va disputar la quinzena edició del Campionat de Catalunya Juvenil a l\’Estadi Municipal d\’Amposta. Amb un bon nivell de marques general, s\’ha batut un Rècord de Catalunya i dos Rècords dels campionats.| El rècord català juvenil ha estat a càrrec de Beatriz Caspar (ISS-L\’H) als 2.000 m obstacles amb un registre de 7\’08”71. El dos rècords dels campionats els han aconseguit Albert Raga (CA Mollet) en triple salt 14,54 metres, i Jénifer Nevado (K SS) al llançament de martell amb 52,74 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.