Quedada Strands – Train with de legends

0
72

El dissabte 19 de juny, a partir de les 9.30, farem un entrenament amb el Campíó del Món de Marató, Martín Fiz. Podràs compartir una estona amb un dels millors maratonians de la història i posar-te a prova corrent uns quilòmetres al seu costat. La trobada es farà al Moll de Marina de Barcelona i es sortejaran diversos obsequis d\’strands. També hi participarà l\’atleta català Roger Roca, Campió d\’Espanya de Marató i diverses vegades campió de Catalunya en distàncies que abarquen els 3000m fins a la marató. Ja et pots apuntar gratuïtament, seguint l\’enllaç. http://www.strands.com/events/quedada-strands-train-with-the-legends-barcelona

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada