Templers tancarà a les 1000 inscripcions

0
69

La Cursa dels Templers que tindrà lloc el proper diumenge 20 de juny s’ha convertit en un referent quant a participació de les curses de Ponent. Amb només quatre anys es planteja el repte de doblar el nombre d’inscrits i anuncia que tancaran inscripcions quan s’assoleixin els 1000. La prova és organitzada per km0 Ponent i l’Ajuntament de Lleida i consisteix en un circuit de 10 km amb sortida i arribada al Castell Templer de Gardeny. Quan encara falten 10 s per la cursa, Templers ja compta amb 800 inscrits.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada