DESAFIAMENT d\’ALEXANDRA per LA INTEGRACIÓ. 10/11 juny.

0
75

La ultra-fondista grega, establerta a BCN, Alexandra Panayotou, portarà a terme una insòlita acció solidària amb l\’objectiu de donar suport a la integració en l\’esport, especialment dirigida a persones amb dificultats de pràctica i/o discapacitat. El desafiament d\’Alexandra consistirà a córrer ininterrompudament durant les 24 hores prèvies a la presentació de la III Carrera per la Integració de La Maquinista, per un circuit de 1.4 km de distància situat al voltant del centre comercial, amb principi i final a la Plaça del Rellotge del mateix centre, acompanyada per tots els atletes que vulguin unir-se i contribuir a aquest gest solidari durant el transcurs d\’aquestes 24h. | La Maquinista donarà 1€ per volta completada i persona, tant d\’Alexandra, com de tots els corredors que li acompanyin i abrigallin durant la durada del desafiament. Durant la nit s\’organitzarà una serp multicolor, portant tots els corredors torxes de llum. Aquesta donació anirà destinada a associacions esportives que promoguin la integració o estiguin dedicades a l\’esport per a persones amb discapacitat, a través del propi Districte de Sant Andreu. El desafiament comencarà a les 12:00 del dijous, 10 de juny per acabar el divendres amb la presentació de la cursa de La Maquinista que es farà el diumenge 4 de juliol, que tancarà la Challenge BCN 10K.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada