La marató a fons per TVC

0
175

Us informem que el proper dimecres dia 2 de juny a les 22:20 h al canal 33 (just després del partit de bàsquet de play-off Madrid -Caja Laboral) s\’emetrà el reportatge del Quèquicom titulat: \”La marató a fons\”. S’hi inclouran aspectes sobre l\’anatomia muscular, la fisiologia de l\’exercici, els entrenaments, la psicologia del fondista, la nutrició, el calçat i la roba tècnica, etc. També el podreu veure a: http://blogs.tv3.cat/quequicom.| La marató és una prova de resistència que porta el cos al límit de l’esforç. El reporter Pere Renom s’entrena durant dotze setmanes per afrontar la cursa amb garanties: la prova d’esforç, l’alimentació, el calçat, l’anatomia, la fisiologia i la psicologia són la clau perquè el corredor pugui fer els 42 km i arribar a la meta amb èxit. El programa, a més, també aconsella sobre la manera de prevenir lesions.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada