CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MILLA EN RUTA

0
58

El proper diumenge 30 de maig, se celebrarà el primer Campionat de Catalunya de Milla en Ruta en el marc de la quarta edició de la Milla Urbana Terrassa Centre, organitzat per La Unió Atlètica de Terrassa. El festival atlètic començarà a partir de les 9,50 hores amb les curses de promoció fins a arribar al migdia que se celebraren les curses corresponents al campionat autonòmic La sortida i arribada esta ubicada a la Plaça Vella, i el circuit transcorre pels carrers Gavatxons, Raval de Montserrat, Unió i Major. La milla complerta són tres voltes al circuit.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada