CAMPIONAT D\’ESPANYA DE FEDERACIONS DE PROVES COMBINADES

0
134

Catalunya, Campiona en Homes
Aquest cap de setmana, 22 i 23 de maig, s\’ha celebrat la vint-i-dos edició del Campionat d\’Espanya de Federacions Autonòmiques de Proves Combinades a Logroño. La Selecció Catalana s\’ha proclamat campiona a la categoria masculina i s\’ha situat en tercera posició a la femenina. En homes, Imanol Cardona ha marcat 6.540 punts, i Jordi Alsina 6.010 punts al decatló. En dones, Tamara del Rio ha fet 4.748 punts, i Maria Angeles Fuentes 4.200 punts a l\’heptatló.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada