Tortosa acollirà el 29 de maig una nova edició de la Buff Epic Run.

0
75

Tortosa acollirà el 29 de maig una nova edició de la Buff Epic Run L\’espectacular i divertida Buff Epic Run, una de les curses d\’obstacles més trepidants que es poden trobar al calendari, es trasllada enguany fins a Tortosa per celebrar una nova edició d\’aquest prova el proper dissabte 29 de maig. Els corredors s\’enfrontaran, a partir de les sis de la tarda, a un fabulós recorregut de 7 quilòmetres. Les terres de l\’Ebre seran en aquesta ocasió una excel.lent escenari d\’aquesta competició que promet emocions fortes i molt entreteniment, amb tot tipus de reptes i dificultats adaptades a tots els nivells. Inscripcions obertes per Internet. Aquest acte està dins DIA DE LES SELECCIONS CATALANES. El proper dissabte 29 de maig, no hi falteu! Veniu tots a Tortosa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada