24 Cursa Popular de Nou Barris

0
82

La Cursa Popular de Nou Barris, un esdeveniment esportiu de primera magnitud que cada cop compta amb més participació tant per part dels veïns i veïnes del districte com per altres ciutadans i ciutadanes que no volen perdre’s aquesta festa de l’esport. La Cursa, que enguany arriba a la seva 24a edició, és una activitat emmarcada dins la Festa major de Nou Barris que té el gran atractiu de recórrer a peu els principals carrers del districte. Inscripcions a la web www.atletisme.cat.
Sortida a les 9 del Matí. També es fa una caminada popular.
Més informació al grup del Facebook.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada