Cursa per la Diagonal, 9 de maig: 5K.Superats els 4000 inscrits.

0
33

El proper diumenge dia 9 de maig, la Diagonal de Barcelona serà l’escenari d’una nova prova esportiva, la “Cursa per la Diagonal”. Aquesta activitat pretén donar l’oportunitat de gaudir esportiva i saludablement d’una avinguda emblemàtica de la nostre ciutat, que inicia un procés de diàleg i debat per potenciar el usos ciutadans. L’Ajuntament de Barcelona, amb la col•laboració del grup DIR, us convida a participar d’aquesta especial cursa de 5 km, amb inscripció gratuïta i amb tots els serveis necessaris (avituallament, sistema de cronometratge, samarreta tècnica…) Inscriu-te gratuïtament a la cursa al web www.cursaperladiagonal.cat. Ara mateix ja s\’han superat els 4.000 inscrits i la organització tancarà les inscripcions en arribar als 5.000.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari