FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
68

El proper diumenge 2 de maig se celebraran les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.010 a les diferents categories. Els encontres de la Final A de la Primera Divisió, tant la categoria masculina com la femenina, se celebraran a les Pistes d\’Atletisme Moisès Llopart–CEM Sagnier, a El Prat del Llobregat, organitzat pel club Pratenc Associació d\’Atletisme. La Final B d\’homes es realitzarà a l\’Estadi Municipal de Granollers, i la femenina a l\’Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa.| A la Segona Divisió masculina, tenim el Grup A que disputa l\’ascens a l\’Estadi Camp Clar de Tarragona, i el Grup B, que posa en joc el descens a l\’Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella. Finalment, a la Tercera Divisió masculina i Segona Divisió femenina es realitzaran dues jornades finals. La primera serà aquest diumenge 2 a Mataró el Grup A, i a Sant Celoni el Grup B, quedant per disputar la segona jornada final el proper 16 de maig. A l\’edició de 2.009, el Futbol Club Barcelona, es va proclamar Campió tant a la categoria masculina com a la femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada