CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
71

Marató d\’Empúries
El proper diumenge 2 de maig se celebrarà l\’edició número trenta-quatre del Campionat de Catalunya Absolut de Marató 2.010, en el marc de la vuitena edició de la Marató d\’Empúries, organitzada per l\’Ajuntament de l\’Escala. Tant la sortida com l\’arribada serà en el Conjunt Monumental d\’Empúries, indret ple de riquesa històrica i cultural. La sortida es donarà a les 08.30 hores i el seu recorregut serà pel marc incomparable que formen els nuclis urbans i paisatgístics de L\’Escala i Sant Martí d\’Empúries. Els actuals campions, que van aconseguir el títol 2.009 a Barcelona, són Roger Roca i Anna Rosa Moreno.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada