CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS

0
28

Aquest cap de setmana, 24 i 25 d\’abril, ha començat l\’edició número cinquanta-tres del Campionat d\’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d\’Honor i Primera Divisió. El dissabte es va celebrar la Primera Jornada de la Divisió d\’Honor. A la categoria femenina, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya i l\’ISS-L\’Hospitalet, han competit al Complex Esportiu L\’Hospitalet Nord, encontre que ha estat dominat pel Playas de Castellón, i on l\’Agrupació AC s\’ha situat en segona posició, classificant-se per l\’encontre que disputarà el títol. L\’ISS-L\’Hospitalet ha quedat en quarta posició i participarà al següent encontre per a eludir el descens.| A la categoria masculina, el Medilast Sport Lleida UA ha disputat l\’encontre que s\’ha celebrat l\’Estadi Municipal Les Bases de Lleida, classificant-se en quarta posició i per tant, haurà de participar al següent encontre amb l\’objectiu d\’eludir el descens. A la jornada del diumenge s\’han celebrat els encontres de la Primera Divisió. En homes, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya i la Joventut Atlètica de Sabadell han disputat l\’encontre celebrat a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, i s\’han classificant brillantment en la primera i segona posició respectivament. Per la seva part, l\’ISS-L\’Hospitalet també disputava encontre de la Primera Divisió, però desplaçant-se a l\’Estadi CAD de Saragossa, on ha obtingut una meritòria victòria. D\’aquesta manera, els tres clubs catalans es classifiquen per a disputar l\’encontre que dona l\’ascens a la Divisió d\’Honor. En dones, el Medilast Sport Lleida UA i el Club Atlètic Manresa han participat a l\’encontre realitzat a l\’Estadi d\’El Congost de Manresa, on el club local s\’ha classificat en segona posició i lluitarà per l\’ascens, i el MS Lleida haurà de lluitar per a eludir el descens, ja que s\’ha classificat en la quarta posició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari