L’Ultra-Trail Serra de Tramuntana acaba amb 146 finishers, dels 200 total d’inscrits

0
101

Aquesta prova d’ultra resistència que travessa longitudinalment tota la Serra de Tramuntana a Mallorca des de Pollença fins a Andratx per la ruta de la pedra en sec te un recorregut de 103 quilòmetres i més de 4300 metres de desnivell positiu acumulat. Els guanyadors de l’edició de 2010 en categoria masculina són Miquel Capó, Toni Calderón i Xavi Manso i Julia Böttger, Montse Sisteré i Angie Rigo en categoria femenina.| Paral·lelament s’ha fet el Petit-Trail Serra de Tramuntana de 52 quilòmetres des de Deià fins a Andratx. En aquesta prova els guanyadors en categoria masculina són Gabriel Garcia Tato, Toni Gran i Xavier Gil i Amaranta Ripoll, Ester Terricabras i Natalia Recio en categoria femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada