Vèrtic Running Camp del 16 al 18 d\’abril a la Cerdanya

0
101

El cap de setmana del 16 al 18 d\’abril se celebrarà el 2n Vèrtic Running Camp, un campus de curses de muntaya organitzat per Vèrtic i dirigit per Ricard Vila ( entrenador i preparador físic ). El Campus, prenent com a base l\’Hotel Puigcerdà, constarà de tres entrenaments temàtics a realitzar per diferents entorns de la Cerdanya i de xerrades tècniques en les quals prendrà part l\’Agustí Roc corredor del Salomon Santiveri Outdoor Team i campió del món de curses de muntanya en tres ocasions.| Inscripcions: les inscripcions cal formalitzar-les enviant un mail a verticrunners@gmail.com i fent el corresponent pagament de l\’import abans del 7 d\’abril. Places molt limitades per rigurós ordre d\’inscripció. Pots consultar més informació de les inscripcions, preus, horaris i altres detalls del campus aquí .

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada