CATALUNYA, LA MILLOR FEDERACIÓ LA TEMPORADA D\’HIVERN

0
89

La Real Federación Española de Atletismo ha elaborat la classificació de les federacions autonòmiques segons els resultats obtinguts als diferents Campionats d\’Espanya en la etapa hivernal. Aquesta classificació es realitza amb la suma dels punts aconseguits pels llocs de finalistes a tots els campionats celebrats en totes les categories, incloent pista coberta, cros i marxa atlètica.| La Federació Catalana d\’Atletisme encapçala la classificació amb una gran diferencia amb la segona classificada, la Comunitat Valenciana i la tercera la Federació Andalusa. A la puntuació total, Catalunya obté 1.137,7 punts, per 580,5 i 520,3 de València i Andalusia respectivament. Catalunya també lidera pràcticament totes les classificacions parcials a les diverses modalitats, i a les diferents categories.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada