MARC ROIG I TERESA PULIDO ES CORONEN CAMPIONS DE CATALUNYA

0
137

Marc Roig i Maria Teresa Pulido han estat els guanyadors del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, que s\’ha disputat aquest diumenge a Calella. Hi han participat 1.200 atletes, sobre una distància de 21 quilòmetres. L\’atleta de Sant Pol de Mar Marc Roig, que fa un parell de setmanes va ser l\’atleta català més ben classificat a la marató de Barcelona, ha dominat la prova i ha creuat la línia d\’arribada amb un temps d\’1 hora, 6 minuts i 22 segons. La guanyadora femenina de la cursa ha estat l\’atleta menorquina Maria Teresa Pulido, amb un temps d\’1 hora, 17 minuts i 42 segons, tres minuts i mig menys que la segona classificada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada