3era Cursa de Muntanya de Manresa

0
27

Amb la comfirmació de la participació de 3 dels 4 guanyadors que ha tingut la prova manresana, i a falta de coneixer si es podrà comptar amb la presencia de AGUSTI ROC, la 3era Cursa de Muntanya de Manresa està servida i l\’espectacle garantit per el proper diumenge 28. El saserrenc SOCIATS (CA Manresa), el manresà SERGI RODRIGUEZ (CA Manresa) -guanyador de la 1ra edició-, la vigatanaLAIA ANDREU (FEEC) -guanyadora de la 2na edició-, el callussencJOSEP BARRUFET (FEEC), la solsonina SILVIA LEAL (CA Manresa), la manresana NURIA PICAS -guanyadora de la 1ra edició-, el manresà JORDI CALDUCH, la santvicentina SILVIA SANCHEZ, i la navarclina ALBA CORREDERA (CA Manresa), han comfirmat la seva presencia en aquesta tercera edició. | Això vol dir que a Manresa es reunirà lo bo i millor de l\’especialitat. Les inscripcions segueixen a bon ritme, que de ben segur augura un rècord d\’inscripció superior als 288 de l\’any 2009. La prova donarà el tret de sortida a les 10,00 hores des de el mateix Estadi Municipal d\’Atletisme de El Congost -punt de sortida i arribada-. Els atletes recorreràn els 19,5 quilòmetres de que consta la cursa, que transcorren per tres termes municipals de la comarca del Bages -Sant Joan Vilatorrada,Rajadell i Manresa-, amb el punt mes alt en el cim del Collbaix (546 metres), on des de el pk 3,4 al pk 4,2 , es desenvoluparà la cronoescalada al Collbaix per tots els corredors que acabin la cursa manresana. Les inscripcions es pode cursar fins el proper dijous 25 per internet a: www.atletisme.com, o be, personalment a Club Atlètic Manresa, a Gimnàs GIMBE, o a l\’establiment de VERTIC de Manresa, fins al limit fixat per l\’organiztació de 350.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari