La Cursa Nocturna dels Mussols ha tancat les inscripcions

0
70

La Cursa Nocturna dels Mussols de Sant Quirze del Vallès ja és un èxit de participació, dimecres dia 17 ha tancat inscripcions en arribar als 325 participants previstos, tot i que encara queden 15 places per les curses infantils. Està confirmada la participació dels guanyadors de l’any passat, Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA) i Anna Cos (C.N. Terrassa), a més la cursa que comptarà amb la participació de luxe de la gran campiona Mónica Ardid (U.A. Terrassa), Campiona d’Espanya 2008 i 2009, i actual sots campiona d’Europa, i de Teresa Forn (Running Team) campiona del món al 2003.| La segona edició de la cursa es celebrarà el proper dissabte dia 27 de març. l’Horari de les curses es el següent; la cursa infantil cadet i junior a partir de les 18:00 , i la de adults a les 19:30. Més informació, mapes i tracks de la cursa a: http://www.cursadelsmussols.cat/

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada