HA MORT GUILLEM ROS MASSOT

0
90

Ex-President de la Federació Catalana d’Atletisme Guillem Ros va ser President de la Federació Catalana d’Atletisme a la dècada dels 80. Guillem ens ha deixat a l\’edat de 84 anys. Demà diumenge estarà a la sala de vetlla del tanatori de Les Corts i l\’oratori serà el proper dilluns 15 de març al mateix tanatori a les 13 hores. La Federació Catalana d\’Atletisme vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tot l\’atletisme en general per aquesta pèrdua irreparable de l\’esport català.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada