7a. Jornada de Lliga Catalana de promoció

0
131

El passat dissabte, 13 de març, es va portar a terme la 7a Jornada de la Lliga Catalana de Promoció, la qual es disputar en les Pistes Municipals de “La Muntanyeta” de Calella, sota l’organització del CLUB D’ATLETISME CALELLA. Cal destacar el gran nombre d’atletes que van participar d’arreu de la província. Per part dels atletes locals cal destacar a l’Alex González, de la categoria Aleví Masculí, que va quedar primer en el salt de llargada (3,69m) i en el llançament de pilota (28,29m). Resultats: http://www.fcatletisme.cat/Promocio/promocio2010/lligapromocio/resul-lligacat-calella13310.pdf

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada