Ajornat el Campionat de Catalunya de Marató per relleus

0
84

13a Marató per Relleus \”EKIDEN\”
Per causes climatològiques la 13a. Marató per Relleus Ekiden \”Vila de Palafrugell\” – Campionat de Catalunya de Marató per relleus i els 6ens Relleus Populars Vila de Palafrugell (4×5 km) queda ajornada, restant pendent de decidir la nova data, la qual serà comunicada un cop sigui decidida per l\’organitzador.| Aquells clubs que vulguin que els sigui retornat l\’import d\’inscripció hauran de posar-se en contacte amb l\’organitzador (capalafrugell@gmail.com).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada