CAMPIONAT DEL MÓN DE VETERANS EN PISTA COBERTA

0
77

Vuit medalles pels atletes catalans Aquest dissabte 6 de març, s’han clausurat els quarts Campionats del Món de Veterans en Pista Coberta que s’han vingut celebrant des del passat dilluns 1 de març a Kamloops, Canadà. Els atletes catalans han obtingut uns excel·lents resultats, aconseguint vuit medalles, una d’or, tres de plata i quatre de bronze. José Navarro (M50) ha estat el gran protagonista, proclamant-se Campió del Món a la modalitat de mitja marató amb un temps de 1h14’55”, aconseguint la medalla d’argent al Cros, i la tercera posició als 3.000 metres amb un temps de 9’59”10. | Eulàlia Torrescasana (W35) s’ha proclamat subcampiona als 400 metres amb un temps de 59”83 i tercera als 200 m amb 27”64. Ramon Estapiña (M60) també s’ha proclamat subcampió en llançament de martell amb un tir de 44,83 metres, i Àngel Joaniquet (M75) ha aconseguit dos medalles de bronze als 60 m tanques amb 12”85 i al triple salt amb 7,48 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada