Barcelona acull aquest diumenge la 30a edició de la Marató amb un rècord de participació

0
113

Aquest diumenge els carrers de Barcelona s\’obriran al pas d\’una de les curses més concorregudes que mai ha acollit la ciutat. La Marató barcelonina arriba a la 30a edició en plena forma, tal com ho corroboren les més de 12.000 persones que s\’hi han inscrit, una xifra que confirma l\’auge de l\’atletisme a casa nostra i la bona salut d\’un esdeveniment esportiu que, més enllà de la seva creixent popularitat, presenta un cartell d\’autèntic luxe amb la destacada presència de diversos atletes africans de primer nivell.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada