Tractament del flato dels fondistes

0
125

Molts dels corredors populars han tingut durant l\’entrenament o la competició, un dolor agut a la zona alta abdominal (hipocondrio) de predomini dret, el que anomenem \”flato\” o \”stitch\” en anglès. S\’han fet estudis, on s\’evidència que un 30 a 69% de fondistes han presentat flato, durant l\’entrenament o la competició. Pel que considerem interessant tractar aquest tema que preocupa a molts corredors, per a poder prevenir-lo i saber com procedir en el cas que ocorri durant la competició. Llegiu aquest nou i molt interessant article de la Dra. Yolanda Puentes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada