CRITERIUM DE LLANÇAMENTS RFEA

0
99

Aquest dissabte 6 de març, es realitzarà el Criterium de Llançaments d\’Hivern a la Pista d\’atletisme La Salobreja de Jaén. Una desena d\’atletes catalans han estat convidats per la Real Federación Española de Atletismo per a participar en aquesta competició. A la prova de martell femení participaran Laura Redondo (FCB), Laura Rey (ISS-L\’H), Irene Ramos (AAC) i Lídia Gómez (AAC), i en javelina Núria Ferrer (AAC) i Elia Pascual (CA Igualada). En homes, participaran Carles Geronés (AAC) José Javier Ortega (ISS-L\’H) en llançament de pes, Jaume León (AAC) en disc, i Jordi Sánchez (FCB) i Edgar Rodríguez (CA Laietània) en javelina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada