16a MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA

0
73

El club Natació Olot organitza la Mitja Marató de la Garrotxa el proper 25 d’abril que passarà per Olot i la Vall d’en Bas. Com a novetat per aquesta edició s’ha introduït el control de la cursa mitjançant xip, bé groc de propietat, o blanc lliurat per l’organització en recollir el dorsal. Les inscripcions s’han de fer en aquesta mateixa web i Championchip és la firma responsable del control. El premi per als atletes que finalitzin la prova serà un pernil, a part dels trofeus corresponents als guanyadors. Alerta!, si hi ha rècord absolut de la prova masculí o femení, un vol en globus per la Garrotxa. La prova puntua per la lliga internet 2010.
L’organització espera superar els 500 atletes de les últimes edicions. Animeu-vos ! i visiteu La Garrotxa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada