Sant Joan de les Abadesses , seu del Campionat de Catalunya per grups d’edats.

0
126

El Club triatló Sant Joan de les Abadesses , organitzarà aquest proper diumenge la 4ª edició del duatló de muntanya , serà la penúltima prova de la Lliga Nacional i al mateix temps el Campionat de Catalunya del grups d´edats.La competició te la seva sortida , arribada i boxes al Parc de l´Estació (carretera d´Ogassa) i es donarà el tret de sortida a les 10 del matí per començar amb una cursa a peu de 5.400 metres pel mig de prats , boscos i rierols amb un desnivell positiu acumulat de 160 metres , tot seguit el segment de ciclisme de muntanya de 20 quilòmetres amb un 90 % de pista forestal i el 10% restant de senders i corriols , amb un desnivell positiu acumulat de 520 metres i per finalitzar 2.700 metres de cursa a peu.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada