El Prat del Llobregat , acull el Campionat Nacional per equips de duatló de Carretera.

0
100

Doble proposta ja que el dissabte a la tarda al Parc Nou del Prat del Llobregat hi haurà el Campionat de Catalunya per equips de duatló de carretera, en un format contrarellotge i molt espectacular tota vegada que els equips participants d’un minin de tres i un màxim de cinc duatletes tenen que anar junts en tot moment a lo llarg de la cursa , creuant plegats la meta un minin de tres components.La prova programada sota la distancia sprint , es a dir 5 quilòmetres de cursa a peu , 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i els darrers 2 quilometres de cursa a peu.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada