CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JUVENIL EN PISTA COBERTA

0
76

El proper cap de setmana, 27 i 28 de febrer, se celebraran els Campionats de Catalunya en Pista Coberta de les categories infantil i juvenil a Vilafranca del Penedès. Mig miler d\’atletes participaran en aquests campionats autonòmics. El campionat infantil, destinat als atletes nascuts els anys 97 i 98, i que aquest any arriba a l’onzena edició, es realitzarà el dissabte 27 en jornada matinal a partir de les 10:30 hores. El campionat juvenil se celebrarà el diumenge 28 en jornades de mati i tarda. Aquest autonòmic, que arriba a l\’edició número vint-i-cinc, està destinat als atletes nascuts al 98 i 94.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada