CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JUVENIL EN PISTA COBERTA

0
28

El proper cap de setmana, 27 i 28 de febrer, se celebraran els Campionats de Catalunya en Pista Coberta de les categories infantil i juvenil a Vilafranca del Penedès. Mig miler d\’atletes participaran en aquests campionats autonòmics. El campionat infantil, destinat als atletes nascuts els anys 97 i 98, i que aquest any arriba a l’onzena edició, es realitzarà el dissabte 27 en jornada matinal a partir de les 10:30 hores. El campionat juvenil se celebrarà el diumenge 28 en jornades de mati i tarda. Aquest autonòmic, que arriba a l\’edició número vint-i-cinc, està destinat als atletes nascuts al 98 i 94.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari