Corre Girona! Company Challenge

0
67

Corre Girona és una sèrie de curses entre empreses per a aconseguir premis i el prestigi com l’empresa que està més en forma. La cursa d\’Esports Parra el 11 d\’abril, inclourà per primera vegada una carrera d \’empreses amb tres categories, masculina, femenina i mixtes. Cada equip format per tres corredors es classificarà amb el temps acumulat dels mateixos. Amb cada inscripció es donarà un plan d\’entrenament per a baixar de 60, 50, 0 40 minuts, i una tarja comercial per a gaudir de descomptes en botigues de Girona. Per mes informació sobre les carreres d\’ empreses i inscripcions dirigiu-vos a: www.corregirona.macstrong.es.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada