CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS PER CLUBS

0
89

El Futbol Club Barcelona, Campió en dones
Aquest diumenge 21 de febrer s’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs a Haro, La Rioja. El Futbol Club Barcelona ha aconseguit el campionat a la categoria absoluta femenina i per tant ha revalidat el títol que ja va guanyar l’edició passada a Càceres.| L’equip femení del Barça ha fonamentat la victòria en un conjunt molt equilibrat, ja que les cinc components s’han situat entre de les set primeres classificades. Alessandra Aguilar ha quedat en segona posició, Jacqueline Martin en la tercera, Judit Pla en la quarta, Sonia Bejarano en la cinquena i Estela Navascues en la setena. Cal destacar també la victòria del Club Esportiu Universitari que s’han proclamat Campió a la categoria de cadet masculí. A la modalitat del cros curt masculí, el Futbol Club Barcelona ha aconseguit la segona posició, igual que l’equip cadet femení del mateix club. La tercera posició ha estat per l’equip juvenil femení de l’ISS-L’Hospitalet, el júnior femení de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, i el juvenil masculí del Futbol Club Barcelona.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada