MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME

0
60

A BON RITME LES INSCRIPCIONS
L\’organització posa 4 punts presencials, a part del sistema online
Comença a accelerar-se el ritme d\’inscripcions per a la segona edició de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME, que té com a límit 2200 dorsals, enguany no ampliables. El sistema per inscriure\’s és a través del formulari online que hi ha a la pàgina web oficial, però l\’organització ha establert 4 punts presencials per facilitar la inscripció a tots els esportistes| – MARESME (Botiga CP Running de Calella) – BARCELONA (Botiga Runnersworld) – TARRAGONA (Botiga Runnersworld) – MADRID (Botiga Runnersworld)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada