CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA EN PISTA COBERTA

0
73

Aquest diumenge 7 de febrer s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Promesa en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. S\’han batut dos rècords dels campionats i també podem destacar algunes actuacions d\’interès. Sergio Ruiz (JAS) ha marcat 21”38 als 200 metres establint una millor marca dels campionat i ha vençut els 60 metres amb 6”93. L’altre rècord dels campionats l’ha fet Llorenç Sales (AAC) als 800 metres amb una registre de 1’53”05. Cal destacar l’actuació de Manel Concepción (PC) en perxa amb un millor salt de 5,15 m, José Javier Ortega (ISS-L’H) que ha llançat 16,35 m en pes, Cristina Ferrándiz (Pratenc AA) que ha vençut els 60 m amb 7”76 i els 200 m amb 25”15, i Viena Campos (FCB) que s’ha proclamat campiona en llargada amb 5,69 m i en triple salt amb 12,18 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada