Mitja Marató Granollers

0
69

Belvolguts/des atletes, des de lamitja us volem fer particeps d’una bona noticia, aquest any et serà mes fàcil arribar a la meta! Perquè si ensenyes el pitrall que t\’acredita com a participant a la Mitja Marató de Granollers a les guixetes de Rodalies de Catalunya a la província de Barcelona, podràs anar i tornar en tren de franc, fins l\’estació de Granollers Centre que es troba a 50 mts de la sortida de la cursa. No ho dubtis! oblidat de buscar lloc per aparcar i deixa que el tren et porti i et torni a casa. Concentrat a córrer i col·labora amb el medi ambient!.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada