Campiones Femenines de l’esport al 33

0
328

Es pot viure de l’esport? És difícil conciliar la vida familiar i esportiva? I si ets dona…, hi ha entrebancs afegits? Com és el dia a dia de les dones que es dediquen a l’esport?
El 33 estrenarà diumenge que ve “Campiones”, un programa que neix per fomentar l’esport femení a través del testimoni de les protagonistes de l’esport català i internacional en la seva disciplina. Amb una durada de 6 minuts, “Campiones” és una sèrie, fruit de l’acord de col•laboració entre Televisió de Catalunya i la Secretaria General de l’Esport, que explica l’experiència de dones esportistes: les que han guanyat títols i batut rècords, i també la d’esportistes anònimes que no són famoses però que dediquen moltes hores a l’esport.| “Campiones” donarà un xic més de presència en els mitjans a l’esport femení. Diumenge s’estrena amb la campiona de triatló, la lleidatana Eva Ledesma. “Campiones” s’emetrà cada diumenge, a partir de les 16.25. El primer capítol estarà dedicat a la campiona d’Espanya de Triatló, la lleidatana Eva Ledesma, que viu bona part de l’any a Madrid per poder desenvolupar la seva carrera esportiva. L’equip del programa l’ha visitat a la seva casa de Lleida, on els ha explicat el seu testimoni i mostrat una altra passió: el piano. Altres dones esportistes que passaran per “Campiones” les pròximes setmanes seran, entre altres, Mireia Belmonte, Laia Sanz, Paula Martí, Gisela Pulido, Marta Fernández, i les jugadores de l’equip de futbol del Reial Club Deportiu Espanyol. L’equip de TVC de “Campiones” està format per Imma Pedemonte, Mireia Vicente i Lluís Riola, en la direcció i realització, i Ester Poses, en la producció.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada