L\’entrevista del mes de Gener: Andreu Ballbé

0
152

Aquest mes hem tingut el luxe de poder entrevistar tota una personalitat de l’atletisme; ni menys ni més que el Sr. Andreu Ballbé ens va donar l’oportunitat de compartir una bona estona amb ell. El currículum de l’Andreu és molt extens , olímpic als JJOO de Montreal’76, recordista d’Espanya de 800 m amb 1’46’’59, tres cops campió d’Espanya i posseïdor del rècord català de 800 m durant 26 anys . I dues dades espectaculars; va ser capaç de baixar més de 50 vegades d’1’50’’al 800 i segurament un dels pocs atletes de tot el món capaç d’haver corregut en 1’48’’ dues vegades en un mateix dia !
Llegir entrevista completa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada