CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
111

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de gener, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la quinzena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta en les categories Absolut, Promesa i Cadet a Vilafranca del Penedès. Mig centenar d\’atletes participaran en aquest campionat autonòmic. En horari conjunt amb els Controls Cadet-Juvenil i Absoluts, les proves començaran el dissabte a partir de les 10,00 hores i es realitzarà en jornades de matí i tarda durant el cap de setmana.| Podem destacar la presència d\’atletes com Marta Miró (FCB), Cristina Bàrcena (FCB) i Tamara del Rio (AAC), aquesta última atleta defensarà el títol aconseguit la temporada passada. En homes, el campió masculí va ser Agustí Fèlix.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada