XI Cursa de Sant Vicenç

0
141

El Club Atlètic Mollet i l\’ajuntament de Mollet del Vallès organitzen la XI Cursa de Sant Vicenç el dia 17 de Gener del 2010, coincidint amb aquesta festivitat. La cursa serà d’una distància de 10 Km de circuit mixt per el poble de Mollet i l’espai rural de Gallecs, amb sortida i arribada a les Pista Municipal d’Atletisme de la Pedra Salvadora. Aquest any la cursa incorporarà novetats, com el control de la cursa mitjançant el sistema championchip. Les incripcions es realitzaran des del nostre lloc web del Club Atlètic Mollet i estarà limitat a 500 persones.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada