CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA

0
72

El Futbol Club Barcelona, Campió masculí i femení
Aquest diumenge 10 de gener s\’ha disputat la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a Vilafranca del Penedès. El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat Campió tant a la categoria masculina com a la femenina. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya també ha repetit classificació ambdues categories, aconseguint el subcampionat. La tercera posició ha estat per a l\’ISS-L\’Hospitalet a la categoria femenina i per a la Joventut Atlètica de Sabadell a la masculina.| Podem destacar alguns registres d\’interès com el d’Alba Casanovas (CA Manresa) que ha batut el Rècord dels Campionats dels 400 m amb un registre de 57”10. També el Rècord de Catalunya Juvenil que ha marcat l’equip de l’Agrupació AC (Pla, Costa, Bonilla i Grau) als 4X200 metres amb 1’47”64.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada