CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
81

L’ISS-l’Hospitalet, Campió masculí i femení
Aquest dissabte 9 de gener, s’ha disputat la sisena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a Vilafranca del Penedès. L’ISS-L’Hospitalet s’ha proclamat Campió tant a la categoria masculina com a la femenina. En homes, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i el Club Atlètic Igualada s’han classificat en segona i tercera posició. En dones, el pòdium l’han completat el Club Atlètic Manresa i l’Agrupació AC.| Podem destacar alguns registres d’interès com els rècords dels campionats aconseguits per Esteban Fernández (ISS-L’H) en alçada amb 1,74 m, Cristian Ravar (AAC) en pes amb 12,63 m, Mireia Larriba (AAC) als 300 metres amb 43”51, i Anna Ruiz (ISS-L’H) en alçada amb 1,55 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada